Pipowagen te huur in friesland

Huur de pipowagen

Sinds 2013….Een nieuwe Pipowagen voor de verhuur. In 2012 kregen wij nieuwe gasten op onze Boerencamping “Fûgelfrij”met een pasgekochte Pipowagen die ze zelf hebben afgebouwd, geschilderd en ingericht. Het was een lust voor het oog dit te zien “groeien”. Vele klanten die het winkeltje bezoeken en gasten die bij ons kamperen vroegen of deze van ons was en eventueel te huur…

En zo begonnen de plannen en ideeën te ontstaan en zijn we ons gaan verdiepen in de wereld van de Pipowagens. En dat is al een reis op zich en hebben we het besluit genomen om dit te realiseren in werkelijkheid.

We hebben gekozen voor een hele ruime wagen. De foto’s hieronder geven het juiste beeld van de binnen en buitenkant…dit is de plek geworden waar de Pipowagen is geplaatst en zo is de inrichting geworden. Alle gasten zijn tot heden verrast en zeer enthousiast over de ruimte en gezellige inrichting.

Extra informatie

De wagen is 7.50m bij 2.85m en heeft een terras van 1.50m x 2.85m. Douchen kunt U in Toilet/Douchegebouw van de camping. Wij zorgen voor opgemaakte bedden, badhanddoeken, washandjes, handdoeken, keukendoeken en doekjes. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. En U heeft minder bagage mee te nemen.

De Pipowagen is te huur voor 3 nachten of langer. Het mogen dagen naar eigen wens zijn, daarmee bedoelen we dat het niet van een weekend afhangt. En hopen natuurlijk dit passend voor U te kunnen maken. U hoeft geen borg te betalen maar willen graag dat het netjes wordt onderhouden en zo schoon als mogelijk wordt achtergelaten.

Het is niet mogelijk om (huis)dieren mee te nemen tijdens de huur van de pipowagen.

De pipowagen beschikt over:

  • 2 bedsteden: 1.40m x 2.00m en 1.25m x 2.00m.
  • Een gezellige zithoek
  • Radio/CD speler
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Keuken
  • Senseo apparaat, etc.
  • Extra terrasruimte aan het slootje

'Alle gasten zijn tot heden verrast en zeer enthousiast over de ruimte en de gezellige inrichting'

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen:

0515-575226

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema

Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Openingstijden Boerencamping en winkel Fûgelfrij
Van 25 maart t/m 12 oktober 2024

Openingstijden winkel Fûgelfrij
Ma. t/m Za. 8:30 – 12:30
Zondag gesloten