Boerderijcamping Fugelfrij in Friesland

Nieuws

Nij begjin... Nieuw begin...

Zo voelt het op dit moment voor ons na een tijd van ziek zijn, operatie en behandelingen (Sita). En wat zijn we dankbaar dat we weer vooruit mogen en kunnen kijken.

Ondertussen weten we één ding zeker… dat niets zeker is en het soms niet gaat zoals je graag zou willen. Maar het is een uitdaging in het leven om er dan al het goede uit te halen en van het gewone iets bijzonders te maken. Blijdschap is er dat er weer tijd van leven is aangegeven, al blijft er veel controle. Dat voelt goed… is goed.

Vanaf 26 Maart hopen we onze gasten weer te kunnen verwelkomen op onze Boerencamping “Fûgelfrij”. We weten nu nog niet hoe alles verder zal gaan betreffende alle maatregelen, maar laten we ook daarin positief denken en vooruitzien naar het licht waarmee de dagen al gaan lengen… Voorjaargevoel, het komt eraan!

Dat het mooie nieuwe sanitair gebouw “Nij Begjin” dan ook weer open mag met alle bijbehorende protocollen…zou mooi zijn. En al is het lichaam nog niet hersteld, het hoofd draait al op volle toeren😊. Om er een prachtig seizoen van te maken samen met jullie.

Van harte welkom. We zien er naar uit!

Warme groet,
Yke en Sita

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen:

0515-575226

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema

Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Openingstijden Boerencamping en winkel Fûgelfrij
Van 25 maart t/m 12 oktober 2024

Openingstijden winkel Fûgelfrij
Ma. t/m Za. 8:30 – 12:30
Zondag gesloten