Wat te doen in Friesland

Wat te doen

Dankzij de kleinschaligheid van onze camping betekent kamperen bij ons nog echt dat u te gast bent. Wij houden het graag persoonlijk en dat zorgt voor een goede sfeer. Af en toe worden er spontane activiteiten georganiseerd in de prachtige recreatieruimte. Daarnaast is er voldoende speelgelegenheid voor de kinderen en kunt u onder andere genieten van de rust en de natuur aan en vanaf het water.

Activiteiten

Romte fan Fertier (recreatieruimte)

Huiselijke gezelligheid in de boerderij.

Vissen

Met de camping gelegen aan de Harlingervaart, is het een uitstekende plek om een hengeltje uit te gooien.

Kano huren Fugelfrij Hichtum

Varen

Vanaf de camping zijn er vele waterwegen om de prachtige omgeving hier te ontdekken. Routes zijn verkrijgbaar in het winkeltje. In Bolsward zijn prachtige sloepen te huur.

Sloepverhuur Bolsward

Voor de kinderen

Kinderen genieten volop hier op de camping. Ze zijn onder de indruk van de boerderijdieren, alle speelattributen en ook vissen aan de waterkant vinden ze spannend en  fantastisch.

Omgeving

11-steden

De 11-Stedentocht fietst, peddelt en vaart hier langs de camping…dat is en blijft bijzonder…elk jaar weer.

Fietsroutes

Fietsen is prachtig door deze groene “Greidhoeke” van Friesland. De aanwezige knooppuntenkaarten zullen U daar zeker bij helpen. Ze zijn ook verkrijgbaar in het winkeltje.

Waddeneilanden

Onze camping ligt zo’n 13 km vanaf Harlingen. Zeker de moeite waard om vandaar de oversteek te maken naar die prachtige Waddeneilanden Vlieland en/of Terschelling.

Musea

Met verschillende musea in de omgeving is er voor iedereen wat wils. Van kunst in het Jopie Huisman Museum, tot de sterren in het Planetarium in Franeker, tot terug in de tijd in het Schaatsmuseum.

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen:

0515-575226

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema

Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Openingstijden Boerencamping en winkel Fûgelfrij
Van 25 maart t/m 12 oktober 2024

Openingstijden winkel Fûgelfrij
Ma. t/m Za. 8:30 – 12:30
Zondag gesloten