Boerencamping Fugelfrij Hichtum

Camping

Onze camping is kleinschalig en dat maakt dat er aandacht is voor de gasten en dat geeft sfeer. Maar ook genoeg rust en ruimte voor iedereen. Landelijk gelegen en prachtige vergezichten over de weilanden. Naast de campingvelden en rondom de boerderij lopen de kippen en schapen…in het voorjaar met die lieve, kleine, mooie lammetjes, ook de koeien van de buren verderop komen graag even buurten aan de andere kant van de sloot achter de camping terreinen. En op ons erf onze Friese Stabij Selma omringd door een paar katten.

Faciliteiten Camping Fugelfrij

Voorzieningen

Onze camping heeft genoeg faciliteiten. Er is een ruime en gezellig ingerichte recreatieruimte, een grote ruimte voor de fietsen te stallen met oplaadpunten, het Boerderijwinkeltje waar je van alles kunt krijgen aan Zuivel, versnaperingen, etc. en mooie kadootjes. Bakkerij Posthuma uit Bolsward/Wommels bezorgen drie dagen in de week diverse verse broodjes en andere lekkernijen.

En wat we heel speciaal vinden is dat in het komende seizoen elke woensdagavond tussen 17.30 en 19.00 uur ‘De Boerenpatatkarre (frietkraam) bij ons op het erf staat. Ook nemen zij hun heerlijke zelfgemaakte boerenijs mee.

Pipowagen huren in Friesland

Huur onze pipowagen

In 2012 kregen wij nieuwe gasten op onze Boerencamping “Fûgelfrij”met een pasgekochte Pipowagen die ze zelf hebben afgebouwd, geschilderd en ingericht. Het was een lust voor het oog dit te zien “groeien”. Vele klanten die het winkeltje bezoeken en gasten die bij ons kamperen vroegen of deze van ons was en eventueel te huur… En zo begonnen de plannen en ideeën te ontstaan en zij we ons gaan verdiepen in de pipowagens.

Boerenwinkelje Fugelfrij

Boerderijwinkeltje

Ons Boerderijwinkeltje is te vinden in de boerderij nabij het voorhuis. Het assortiment is meegegroeid door de jaren heen. Biologische (Streek) producten, kadopakketten, souvenirs en nog veel meer… Ook zijn er diverse soorten bier, wijn kaas, sappen, siropen, jam, honing, bakmixen, chocola en zuivelproducten verkrijgbaar.

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen:

0515-575226

Boerencamping Fûgelfrij
Fam. Ykema

Schwartzenbergweg 2
8743 KZ Hichtum

Openingstijden Boerencamping en winkel Fûgelfrij
Van 25 maart t/m 12 oktober 2024

Openingstijden winkel Fûgelfrij
Ma. t/m Za. 8:30 – 12:30
Zondag gesloten